7.4 C
Cyprus
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
More

    PetPogo: Το πρώτο «smartphone» για… κατοικίδια! (Showstoppers @ ΜWC2026)

    Στο Showstoppers Event στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2026, η uCloudlink Group Inc. παρουσίασε το νέο οικοσύστημα PetPogo, μια ολοκληρωμένη πρόταση που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ιδιοκτήτες συνδέονται με τα κατοικίδιά τους. Στόχος της εταιρείας είναι να μετατρέψει την απλή παρακολούθηση σε μια εμπειρία «Ασφάλειας – Ευεξίας – Συναισθηματικής Σύνδεσης».

    Κεντρικό ρόλο έχει το PetPhone, ένα wearable που χαρακτηρίζεται ως το πρώτο «smartphone» για κατοικίδια, προσφέροντας αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να μιλούν στο ζώο τους από οπουδήποτε, ενώ η συσκευή ενσωματώνει λειτουργίες AI παρακολούθησης ευεξίας και γεωεντοπισμό ακριβείας. Το PetCam συμπληρώνει την εμπειρία με εικόνα, προσφέροντας λήψεις πρώτου και τρίτου προσώπου μέσα από μια ελαφριά, φορητή κάμερα 25 γραμμαρίων. Μάλιστα, μέσω της εφαρμογής PetPogo, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να μοιράζονται στιγμές, με έμφαση στην ιδιωτικότητα και τη φροντίδα.

    Χάρη στην τεχνολογία CloudSIM της uCloudlink, χωρίς φυσική SIM και με κάλυψη σε περισσότερες από 200 χώρες, το PetPogo υπόσχεται συνεχή σύνδεση. Το μήνυμα είναι σαφές: η τεχνολογία δεν ενώνει μόνο ανθρώπους μεταξύ τους, αλλά πλέον φέρνει πιο κοντά και τα τετράποδα μέλη της οικογένειας.

    Διαβάστε επίσης: Gaming χωρίς συμβιβασμούς – Πώς να διαλέξεις τη σωστή GPU

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.



    Latest Articles



    Διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»