10.7 C
Cyprus
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ποιότητα εικόνας που αγγίζει την τελειότητα από τις LG OLED τηλεοράσεις

    Η LG, ένα βήμα μπροστά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, έχει σχεδιάσει OLED τηλεοράσεις οι οποίες ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Την επόμενη φορά που θα δείτε ταινία περιπέτειας, θέλετε να γίνετε μέρος της δράσης, ή σας αρέσει να ακούτε τον ήχο σα να ζείτε από κοντά την κάθε σκηνή, τότε η LG έχει την λύση με την ευρεία σειρά LG OLED TVs. Η τεχνολογία αυτή ξεχωρίζει, καθώς προσφέρει άψογη απόδοση εικόνας και ήχου σε συνδυασμό με υψηλής αισθητικής σχεδιασμό που δίνει τη δυνατότητα για ανεπανάληπτη εμπειρία Home Cinema.

    oledtv_2_0

    Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού pixel αποδίδει απόλυτο μαύρο χωρίς ίχνος διαρροής φωτός, παρέχοντας αντίθεση χωρίς όρια. Οι τηλεοράσεις OLED της LG διαθέτουν ανώτερη ποιότητα εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα των συμβατικών τηλεοράσεων ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Χάρη στο OLED πάνελ καθίσταται δυνατή η απόδοση δισεκατομμυρίων ζωηρών χρωμάτων, προσφέροντας το ‘τέλειο’ χρώμα και το ‘απόλυτο’ μαύρο, ενώ δίνει τη δυνατότητα θέασης από οποιαδήποτε γωνία, χωρίς αλλοίωση της εικόνας και των χρωμάτων. Οι τηλεοράσεις OLED χάρη στον πολύ λεπτό σχεδιασμό τους είναι ένα έργο τέχνης, το κέντρο της προσοχής σε κάθε σαλόνι.

    Επιπλέον, με το Dolby Atmos που υποστηρίζουν, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι, καθώς λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360º. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία, καθώς μεταφέρει τον θεατή σε ένα περιβάλλον με “κινούμενο” ήχο που τον περιβάλλει με τόσο ρεαλισμό που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

    oledtv_1_0

    Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η τηλεόραση OLED65B8 κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τις καλύτερες τηλεοράσεις του 2018 άνω των 65 ιντσών (Best TVs of 2018) από τον οργανισμό Consumer Reports.

    Τέλος, με την εισαγωγή της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης ThinQ AI στις OLED τηλεοράσεις, η LG επιχειρεί να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας. Το ThinQ κάνει δυνατή την αποδοχή και εξυπηρέτηση εκατοντάδων αιτημάτων φωνής μέσω της ανοικτής έξυπνης πλατφόρμας της ίδιας της εταιρείας.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»