12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    PrimeTel και Hellas Direct συνεργάζονται για την παροχή καινοτόμων λύσεων ασφάλειας κατοικίας

    PrimeTel & Hellas Direct

    Στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας προχώρησαν πρόσφατα PrimeTel και Hellas Direct με στόχο την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών στην κυπριακή αγορά. Παράλληλα, με την κίνηση αυτή οι δυο εταιρείες επιδιώκουν τη ανάπτυξη ενός γονίμου πλαισίου για ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τομέα των νέων τεχνολογιών. Σε πρώτο στάδιο, η νέα αυτή συνεργασία, θα παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους νέους και υφιστάμενους  συνδρομητές της PrimeTel να αποκτήσουν καινοτόμο ασφάλεια κατοικίας σε προνομιακή τιμή, ενώ σύντομα αναμένονται και άλλες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο εταιριών.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Hellas Direct όσο και η PrimeTel στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος τους για την εξέλιξη της καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, έχουν ήδη αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με τη Revolut, που παρέχει εναλλακτικές  τραπεζικές υπηρεσίες τόσο στη Κύπρο όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

    Ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel, αναφερομενος στη νεα αυτή συνεργασία των δυο εταιρειών σημείωσε «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με την Hellas Direct, μία από τις πιο καινοτόμες online ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στους συνδρομητές μας να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ακόμη καλύτερη τιμή».

    Ο συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct, κ. Αλέξης Πανταζής από την πλευρά του δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο. Με την PrimeTel μας ενώνει η ίδια προσέγγιση σε ό,τι αφορά στην καινοτομία, την αμεσότητα στην επικοινωνία και την άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή».

    «Η συνεργασία με την PrimeTel μας δίνει μία μοναδική ευκαιρία να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας και να ενισχύσουμε τη θέση μας τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή», συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, συνιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής της Hellas Direct.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»