18.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    PrimeTel Visa powered by Revolut: Έρχεται στην Κύπρο και δημιουργεί νέα δεδομένα στις τραπεζικές συναλλαγές μέσω καρτών

    revolut_10x15 primetel (Small)

    Τη νέα κάρτα ανέπαφων συναλλαγών, PrimeTel Visa powered by Revolut, εισάγει στην κυπριακή αγορά η PrimeTel, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την βρετανική Revolut. Η Revolut, που δραστηριοποιείται στον τομέα του fintech, προσφέρει μια σειρά σύγχρονων εναλλακτικών λύσεων τραπεζικών υπηρεσιών. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της μόλις πριν από 3 χρόνια, και  σε σύντομο σχετικά διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλη την Ευρώπη, καθώς ο αριθμός των χρηστών της έχει ήδη ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια, ενώ οι νέοι πελάτες της  κυμαίνονται μεταξύ 6 και 8 χιλιάδων ημερησίως. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση της Ελλάδας, όπου πρόσφατα η Revolut ανακοίνωσε τη δημιουργία τοπικού γραφείου,  και οι χρήστες της συγκεκριμένης fintech startup έφτασαν τις 65 χιλιάδες.

    Τι είναι  η PrimeTel Visa powered by Revolut: Πλεονεκτήματα & Οφέλη

    Καταρχάς, η νέα PrimeTel Visa θα ανταμείβει τους συνδρομητές της από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίηση της, χαρίζοντας τους 1 GB δωρεάν mobile internet και επιπλέον MBs με κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι κάτοχοι της κατά την διάρκεια του μήνα. Εκτός των πιο πάνω , οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επωφεληθούν από προσφορές και εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

    Νέα αντίληψη στις τραπεζικές συναλλαγές  μέσω καρτών

    Η PrimeTel Visa, φέροντας μια νέα αντίληψη στις τραπεζικές συναλλαγές μέσω καρτών, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εφαρμογή Revolut, και παρέχει εγγυημένα την δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό με έως και 10 φορές χαμηλότερο κόστος. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στους χρήστες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, να μετατρέψουν συνάλλαγμα στην πιο συμφέρουσα ισοτιμία και να κάνουν δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200€/ μήνα από ATM του εξωτερικού. Παράλληλα, προσφέρει πρόσβαση σε μία αγορά καινοτόμων υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, όπως Bitcoin, Ether, Litecoin και Ripple, ταξιδιωτική ασφάλιση ανάλογα με την τοποθεσία με τη μέθοδο Pay-per-Day, καθώς και ασφάλιση κινητού από μόλις 1,11€/ εβδομάδα.

    Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας, η εφαρμογή της Revolut επιτρέπει την άμεση διακοπή των συναλλαγών ενώ για οποιαδήποτε κίνηση στον λογαριασμό η αλλαγή ρυθμίσεων ασφαλείας online, δίνει ενημέρωση σε real time.

    Τι δήλωσαν για τη συνεργασία

    Ο European Business Development της Revolut, Jamie Devlin, δήλωσε γι’ αυτό το εγχείρημα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την PrimeTel σ’ ένα project κοινής επωνυμίας. Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους συνδρομητές της εταιρίας να ανακαλύψουν όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει η Revolut, απολαμβάνοντας μια ποικιλία ανταμοιβών και εκπτώσεων».

    Από την πλευρά του, ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel, επισήμανε τη σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας, δηλώνοντας: «Η κίνηση αυτή συνδέεται με τη συνεχή επένδυση της Primetel σε καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο προοδευτικές startup επιχειρήσεις της Ευρώπης και που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας όλα τα οφέλη της κάρτας Revolut».

    Για να αποκτήσετε δωρεάν τη νέα PrimeTel Visa, μπορείτε εύκολα να το πράξετε, δημιουργώντας online ένα τραπεζικό λογαριασμό μέσω του https://revolut.primetel.com.cy (ο χρόνος που θα χρειαστείτε είναι γύρω στα 60 δευτερόλεπτα) ή να την προμηθευτείτε από οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»