15.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Realme 7i Unboxing & Hands-on Review: “Διδάσκοντας τη τέχνη του Value for Money”!

    Η Realme το τελευταίο χρονικό διάστημα ισχυροποιεί όλο και περισσότερο τη θέση της στην ελληνική αγορά και οι Έλληνες καταναλωτές φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα της! Και πως να μη συμβεί αυτό, από τη στιγμή που η γνωστή εταιρεία δίνει πραγματικά μαθήματα στην value for money κατηγορία, με εξαιρετικά οικονομικές αλλά συγχρόνως πανίσχυρες συσκευές. 

    Το Realme 7i είναι το νεότερο μοντέλο της ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας που κατέφθασε στην ελληνική αγορά και τοποθετείται στην entry-level κατηγορία και ακολουθώντας την παράδοση των προκατόχων του προσφέρει μοναδικά υψηλό value for money. Το είχαμε στα χέρια μας και σας το παρουσιάζουμε! Σημειώνουμε πως σε sites του εξωτερικού θα δείτε διαφορετικά specs για το Realme 7i, αλλά η συσκευή που διατίθεται στην Ελλάδα έχει τα όσα αναφέρουμε παρακάτω.

    Με πολύ μικρά bezels και εντυπωσιακό σχεδιασμό, το Realme 7i συνδυάζει επιδόσεις, δυνατότητες και εμφάνιση σε «ένα»! Η IPS HD+ οθόνη των 6,5” με 20:9 aspect ratio κάνει το gaming και την θέαση videos, μια απολαυστική διαδικασία, ενώ καλύπτεται από Gorilla Glass για μέγιστη αντοχή. Στο εσωτερικό του, το MediaTek Helio G85 είναι ένα gaming chipset και προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε κάθε εφαρμογή, συνδυαζόμενο με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα, η συσκευή διαθέτει τρείς υποδοχές, δύο για κάρτες SIM και μια για microSD, ώστε να μην «θυσιάσετε» τη Dual SIM δυνατότητα του 7i.

    Η Mali-G52 GPU προσφέρει υψηλά framerates στα video games και η τεράστια μπαταρία των 6.000mAh με ταχεία φόρτιση 18W εξασφαλίζει αυτονομία… ημερών! Με μία μόνο φόρτιση, η συσκευή σας επιτρέπει να μιλήσετε στους φίλους σας για έως και 43 ώρες, να ακούσετε 1.200 τραγούδια ή να παρακολουθήσετε 18 ταινίες, όλα αυτά συνεχόμενα και χωρίς διακοπή. Όσο για την φόρτιση, ο 18W φορτιστής καταφέρνει να γεμίσει όλα αυτά τα mAh σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μια φόρτιση ελάχιστων λεπτών μπορεί να σας δώσει αρκετές ώρες αυτονομίας επιπλέον. Με 30′ φόρτισης η μπαταρία πάει από το 0 στο 30%, το οποίο είναι ικανοποιητικό, αν αναλογιστούμε τη χωρητικότητά της. Και το σημαντικότερο; Η συσκευή υποστηρίζει και αντίστροφη φόρτιση. Αυτό σημαίνει πως με ένα καλώδιο που καταλήγει σε Type-C βύσμα, μπορείτε να επαναφορτίσετε ένα άλλο smartphone, χρησιμοποιώντας το Realme 7i σαν powerbank!

    Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων προστατεύει τα δεδομένα σας και κάνει το ξεκλείδωμα πανεύκολο ενώ το Wi-Fi 5, το Bluetooth 5.0 και η USB Type-C 2.0 θύρα σας καλύπτουν απόλυτα από πλευράς συνδεσιμότητας. Φυσικά, η τετραπλή κάμερα ΑΙ στο πίσω μέρος είναι υψηλού επιπέδου, με κύριο αισθητήρα Samsung 48MP (f/1.8), μαζί με 8MP ultra-wide κάμερα, 2MP macro κάμερα για πολύ κοντινές λήψεις και 2MP depth κάμερα για τα εφέ βάθους πεδίου που δημιουργούν εντυπωσιακά πορτραίτα! Όσο για τις selfies και τις video κλήσεις, η 8MP κάμερα με HDR και portrait mode θα αποτελέσει ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια σας!


    Το Realme 7i είναι διαθέσιμο ήδη στην ελληνική αγορά έναντι €169 και κάτι μας λέει ότι θα κάψει τις καρδιές των users που επιθυμούν πολύ καλές επιδόσεις και πλήρη κάλυψη των mobile αναγκών τους, χωρίς να χρειάζεται να χρειάζεται να τινάξαν τον τραπεζικό λογαριασμό τους στον αέρα. Δείτε το και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο hands-on video που ακολουθεί…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»