14.7 C
Cyprus
Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
More

    Renfield: Αποκαλύπτει την κληρονομιά του ο Δράκουλας του Nicolas Cage (trailer)

    Ο πρωταγωνιστής του Renfield Nicolas Cage ζωντανεύει τη δική του εκδοχή του Δράκουλα σε πρόσφατο προωθητικό spot για την επερχόμενη ταινία. Η ταινία, η οποία θα βγει στις αίθουσες στις 14 Απριλίου, σκηνοθετήθηκε από τον Chris McKay, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ryan Ridley. Στο κέντρο της υπόθεσης τοποθετείται ο βοηθός του Δράκουλα, ο Renfield, ο οποίος προσπαθεί να απεμπλακεί από τον κακό δάσκαλό του στη σύγχρονη εποχή.

    Η Universal Pictures αποκάλυψε τις τελευταίες ώρες ένα νέο τηλεοπτικό σποτ για την ταινία, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, που παρουσιάζει μια αναδρομή στο παρελθόν. Στο video ο Δράκουλας και ο βοηθός του συναντιόνται για πρώτη φορά, τη στιγμή που η εν λόγω ασπρόμαυρη απεικόνιση παραπέμπει στην αρχική ταινία Dracula του 1931.

    Το Renfield είναι τεχνικά μια αναβίωση του αρχικού μυθιστορήματος του Δράκουλα του 1897 του Bram Stoker. Ωστόσο, είναι σαφές ότι δεν φοβάται να εμπλακεί άμεσα και με την κινηματογραφική κληρονομιά του χαρακτήρα. Η έξοδος του 1931 εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου όλων των εποχών, γεγονός που εξηγεί την παρουσία της εδώ. Πολλοί μεγάλοι ηθοποιοί έχουν παίξει τον Δράκουλα στις δεκαετίες που μεσολάβησαν. Ανάμεσά τους, ο θρυλικός ηθοποιός Κρίστοφερ Λι, ο οποίος φόρεσε τον μανδύα του χαρακτήρα στις παραγωγές της Hammer Films το 1958 και ο Γκάρι Όλντμαν στην πολυτελή παραγωγή του Φράνσις Φορντ Κόπολα το 1992.

    Διαβάστε επίσης:

    To trailer της ταινίας «BlackBerry» θα κινητοποιήσει τις ευαίσθητες geek χορδές σας! (digitallife.com.cy)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»