12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S8: Έχει πουλήσει 15% περισσότερο από το Galaxy S7, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας

    Κι ενώ έχει “βουίξει” ο τόπος το τελευταίο διάστημα ότι το Samsung Galaxy Note 8 θα παρουσιαστεί ταχύτερα απ’ό,τι αναμενόταν, λόγω και των πτωτικών πωλήσεων του Galaxy S8, ο CEO της Samsung, DJ Koh, επιβεβαιώνει ακριβώς το αντίθετο: Πως τα S8 και S8+ κάνουν ρεκόρ πωλήσεων, μέχρι στιγμής.

    s8 vs s7

    Τα περυσινά Galaxy S7 και S7 Edge θεωρούνταν ήδη αρκετά επιτυχημένα από εμπορικής σκοπιάς, όμως τα S8/S8+ τα πάνε ακόμη καλύτερα. Ο DJ Koh σε συνέντευξη Τύπου στην Ταϊπέι ανέφερε, εκτός του ότι το Note 8 θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο, πως τα Galaxy S8 και S8+ έχουν συνολικά 15% περισσότερες πωλήσεις σε σχέση με τα S7/S7 Edge την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Επιπλέον, ανέφερε πως η Samsung περιμένει διαρκή αύξηση των πωλήσεων τα δύο ερχόμενα τρίμηνα, δηλαδή για το σύνολο του 2017.

    Σίγουρα οι νυν ναυαρχίδες της Samsung θα συνεχίσουν να έχουν ζήτηση καθώς οι τιμές τους μειώνονται σταδιακά, ενώ το Note 8 δε θα φθάσει στην Ελλάδα μέχρι τις αρχές/μέσα Οκτωβρίου, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»