18.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung SB330 Level Box review: Ηχητική τελειότητα και φορητή ευκολία!

    Τα Bluetooth ηχεία αποτελούν μία κατηγορία προϊόντων που αναπτύσσεται διαρκώς, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες προτείνουν τις δικές τους προτάσεις στο χώρο των φορητών speakers. To SB330 είναι μία από τις τελευταίες προτάσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών από τη Samsung, η οποία είναι βέβαιο ότι αμέσως κεντρίζει το ενδιαφέρον του καταναλωτή, καθώς συνδυάζει εξαιρετικά ποιοτικό ήχο, Bluetooth και NFC δυνατότητες, αλλά και φορητό χαρακτήρα, χωρίς φυσικά την ύπαρξη… ενοχλητικών καλωδίων που όσο περνάει ο καιρός θα αποτελούν εξαρτήματα του… παρελθόντος.

    Εξωτερικές εντυπώσεις

    H πρώτη εικόνα που μας άφησε το SB330 είναι ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά συμπαγή συσκευή με όμορφες κλασικές γραμμές σχεδίασης, η οποία διακρίνεται για το μινιμαλιστικό design της, ενώ το μεταλλικό φινίρισμα που διαθέτει, αδιαμφισβήτητα προσθέτει ένα τόνο ποιότητας στην εξωτερική εμφάνιση του ηχείου. Το βάρος της ανέρχεται περίπου στα 600 γραμμάρια, γεγονός που σημαίνει ότι το SB330 μεταφέρεται σχετικά εύκολα. Εξετάζοντας προσεκτικά το Bluetooth ηχείο της Samsung, μπορούμε πολύ εύκολα να παρατηρήσουμε τα control buttons στην επάνω πλευρά της συσκευής, όπου υπάρχουν τα volume up/down buttons, το play/stop πλήκτρο και ένα talk button, το οποίο βοηθάει στην διενέργεια τηλεφωνικών κλήσεων.

    Samsung_SB330_1

    Στη δεξιά πλευρά υπάρχει ένα σημείο, που φιλοξενεί το NFC chip, από το οποίο μπορείτε να με μεγάλη ευκολία να περάσετε το NFC-based smartphone σας σε μικρή απόσταση πάνω από την τετραγωνισμένη επιφάνεια και έτσι να πραγματοποιήσετε μία σύνδεση εύκολα και γρήγορα.

    Samsung_SB330_3

    Επιπλέον, στην πίσω πλευρά του SB330 θα συναντήσετε το on/off button, το κουμπί ενεργοποίησης της Bluetooth λειτουργίας, όπως επίσης μία είσοδο για να συνδέσετε ένα παραδοσιακό auxiliary καλώδιο, αλλά και την micro-USB θύρα για να συνδέετε τον φορτιστή του ηχείου.

    Samsung_SB330_2

    Δυνατότητες, επιδόσεις και αυτονομία

    Στο SB330 μπορείτε να συνδέσετε εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε συσκευή, η οποία υποστηρίζει Bluetooth, αλλά και NFC. Η διαδικασία είναι πραγματικά πανεύκολη, επιτρέποντας ακόμη και στους πιο αρχάριους να χειρίζονται με χαρακτηριστική ευκολία τo SB330. Παράλληλα, μία από τις δυνατότητες του ηχείου της Samsung είναι ότι υποστηρίζει τη δυνατότητα αποδοχής ή απόρριψης κλήσεων από το smartphone σας. Όσον αφορά, την απόδοση του συγκεκριμένου φορητού ηχείου, το προϊόν της Samsung είναι πραγματικά όλα τα λεφτά, καθώς είναι άρτιο σε ηχητικό επίπεδο, με πολύ υψηλά επίπεδά έντασης που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς fans του ποιοτικού ήχου. Επίσης, τεστάροντας το ηχείο της Samsung διαπιστώσαμε ότι ο ήχος εκτός του ότι ήταν πεντακάθαρος, δεν διαπιστώσαμε την παραμικρή παραμόρφωση. Με λίγα λόγια, το SB330 είναι ικανό να γεμίσει με ποιοτικό ήχο μία μικρή επιφάνεια χώρου – δωματίου με χαρακτηριστική άνεση. Επίσης, αρκετά καλές εντυπώσεις μας άφησε η συμπεριφορά της μπαταρίας της συσκευής, η οποία παρέχει αυτονομία στις 3.600mAh που σημαίνει ότι θα σας προσφέρει 15 ώρες μουσικής απόλαυσης, χωρίς να απαιτείται η φόρτιση της συσκευής.

    Samsung_SB330_4

    Ένα must-have φορητό ηχείο!

    Η τιμή του SB330 κυμαίνεται περίπου στα 160 ευρώ και παρόλο που είναι λιγάκι τσιμπημένο θα λέγαμε, ωστόσο τα χρήματα που θα δαπανήσετε για αυτό, είναι βέβαιο ότι θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω, καθώς η wireless πρόταση της Samsung πραγματικά ξεχειλίζει από ποιότητα και δυνατές επιδόσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»