14.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    SAP Ariba: Βελτιώνει την παραγωγική διαδικασία συνδέοντας τις εταιρείες με τους παρόχους υπηρεσιών παραγωγής

    SAP press release photo

    Μία πρωτοποριακή λύση, που μεταμορφώνει συνολικά τη διαδικασία παραγωγής ανακοίνωσε η SAP στο πλαίσιο του συνέδριου SAP Ariba Live που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Δικτύου Παραγωγής (Manufacturing Network), μέσω μίας πλατφόρμας που είναι βασισμένη στην τεχνολογία «cloud», η οποία παρέχει την δυνατότητα και συνδέει με αποδοτικό τρόπο τις εταιρείες με τους παρόχους υπηρεσιών παραγωγής ώστε να συνεργάζονται στην φάση του σχεδιασμού μελετών, εντός των ορίων της σύμβασής τους.

    Με τη συνεργασία στη φάση της μελέτης, της παραγωγής και της αλυσίδας προμηθειών και μέσω συντονισμένων διαδικασιών, οι εταιρείες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή και τα κόστη, ώστε να οδηγηθούν στην καινοτομία και σε νέα μοντέλα λειτουργίας που θα συμβάλλουν στη ανάπτυξη της επιχείρησης τους, όπως, για παράδειγμα, οι υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D printing) και παραγωγής.

    Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 3,3 εκατομμύρια αγοραστές και προμηθευτές συνδέονται με το Δίκτυο Ariba και το χρησιμοποιούν για να διακινούν μέσω του εμπορίου περισσότερα από 1,6 $ τρισεκατομμύρια σε ετήσια βάση. Με το Manufacturing Network, οι εταιρείες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ισχύ, την κλίμακα και την ταχύτητα του δικτύου παράλληλα με την εξειδικευμένη, εις βάθος, τεχνογνωσία της SAP για να εργαστούν με νέους και καινοτόμους τρόπους που μετασχηματίζουν την διαδικασία της παραγωγής.

    «Ο τομέας της παραγωγής είναι σήμερα πιο κατανεμημένος και πιο παγκόσμιος από ποτέ», δήλωσε ο Vasee Rayan, Vice President, Solutions Management, Ariba Network. «Για να ανταποκριθούμε σωστά, οι εταιρείες πρέπει να συνδέουν ανθρώπους, διαδικασίες, πράγματα και πληροφορίες, και αυτή είναι και η ουσία της σημασίας των δικτύων».

    Ο Simon Ellis, Program Vice President – Supply Chain IDC Manufacturing Insights, συμφωνεί. «Η αλυσίδα εφοδιασμού με ψηφιακές δυνατότητες είναι μία κρίσιμη πρόκληση για την παραγωγή,  καθώς, ενώ η αύξηση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας κερδίζουν έδαφος, θα επιτρέψουν, συνακόλουθα, την επιστροφή των επενδύσεων βραχυπρόθεσμα, τους νέους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι νέες δυνατότητες που θα δημιουργήσουν θα είναι ουσιαστικής σημασίας για το μέλλον. Αξιοποιώντας δίκτυα συγκεκριμένων τομέων και των τεχνολογιών γύρω από αυτά,  και διεκπεραιώνοντας μια διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος, οι εταιρείες παραγωγής μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα στις αλυσίδες εφοδιασμού τους και να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών».

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις SAP Distributed Manufacturing cloud και την αξία που μπορούν να προσφέρουν μέσω της ενσωμάτωσης με το SAP Ariba, επισκεφτείτε το link.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»