12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Secret Invasion: Ένας πόλεμος που μόνο ο Samuel L. Jackson μπορεί να σταματήσει (trailer)

    Μια πρώτη γεύση είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τις τελευταίες μέρες για την νέα σειρά της Marvel Secret Invasion. Το νέο show, που θα παρακολουθήσουμε στο Disney Plus προσεχώς, παρουσιάζει τους Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Don Cheadle και φυσικά το μεγάλο Samuel L. Jackson στο ρόλο του Nick Fury. Μαζί με το cast που επιστρέφει, στο Secret Invasion πρωταγωνιστούν επίσης οι Kinglsey Ben-Adir (One Night in Miami…), Olivia Colman (The Favourite) και Emilia Clarke (Game of Thrones).

    Το πρώτο trailer αποκαλύπτει Skrulls που καταφθάνουν στη Γη με σκοπό να καταλάβουν τον πλανήτη, όμως ο Nick Fury, ο Talos και οι σύμμαχοί τους πρέπει να σταματήσουν τους εχθρούς, παρά το γεγονός ότι συνεχώς αλλάζουν μορφή. Ο Rhodey του Cheadle επίσης εμφανίζεται στο trailer, μαζί με κάποιους ακόμα οικείους χαρακτήρες του MCU.

    Το Secret Invasion θα έχει 6 επεισόδια και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Thomas Bezucha (Monte Carlo) και Ali Selim (Sweet Land). Οι σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή την άνοιξη του 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Δράση, μαγεία και αρκετό χιούμορ στο νέο trailer του Willow

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»