10.7 C
Cyprus
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    “Σοκάρουν” οι αποκαλύψεις για το Σουμάχερ στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

    Πρεμιέρα έκανε χτες στο Netflix ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο «θρύλο» της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ. Στο ντοκιμαντέρ η σύζυγός του Κορίνα προχωρά σε αποκαλύψεις που “κόβουν’ την ανάσα. Όλοι θυμούνται το ατύχημα στις 28 Δεκεμβρίου του 2013, που καθήλωσε το Σουμάχερ στο κρεβάτι. Ενώ έκανε σκι, βρέθηκε εκτός της πίστας και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο ίδιος δεν ήθελε να πάει για σκι τη μοιραία μέρα του σοβαρού ατυχήματος.

    Όσον αφορά τα γεγονότα που τον οδήγησαν στο ατύχημα, η Κορίνα δήλωσε ότι ο άνδρας της της είπε: «Το χιόνι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα μπορούσαμε να πετάξουμε στο Ντουμπάι και να κάνουμε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο εκεί». Τόνισε ακόμα ότι, όσο αγωνιζόταν ο σύζυγος της, πάντα πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν φύλακες άγγελοι. «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στον Μίκαελ», ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θεό για ότι συνέβη. Ήταν μεγάλη ατυχία. Όλη η ατυχία που θα μπορούσε ποτέ να έχει κάποιος στη ζωή του».

    Δείτε το trailer:

    Λίγα λόγια για το Μίχαελ Σουμάχερ

    Ο Γερμανός Μίχαελ Σουμάχερ, πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1., υπήρξε επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής. Το 2006 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, ωστόσο επέστρεψε το 2010 και για άλλες τρείς χρονιές (2010-2012). Τον Οκτώβριο του 2012, ανακοίνωσε για δεύτερη φορά, ότι αποσύρεται, οριστικά πλέον, από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ τον Δεκέμβριο του 2013 είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Το 2020, με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων από τον πρώτο αγώνα της Φόρμουλα 1 (1950) και μετά από ψηφοφορία, ο Μίχαελ Σουμάχερ αναδείχθηκε ως η προσωπικότητα με την μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημα, σε ολόκληρη την ιστορία του σπορ.

    Διαβάστε επίσης: Christopher Nolan: Αυτές είναι οι απαιτήσεις του σκηνοθέτη για την επόμενή του ταινία (digitallife.com.cy)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»