12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    SpaceX: Προσέλαβε ένα θρυλικό σχεδιαστή κοστουμιών για να φτιάξει τις δικές της διαστημικές στολές

    Οι διαστημικές στολές που βλέπουμε συνεχώς στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας φαίνονται πάντα πολύ πιο όμορφες από αυτές που χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα. Μάλλον γι’ αυτό η εταιρία SpaceX προσέλαβε τον σχεδιαστή κοστουμιών, Jose Fernandez, για να τους φτιάξει τις δικές τους μοναδικές διαστημικές στολές.

    Θα έχετε δει σίγουρα κάποιες από τις προηγούμενες στολές του Jose Fernandez, αφού δημιούργησε τα κοστούμια για τις ταινίες: Batman Vs Superman, Oblivion, Tron: Legacy, The Avengers, Iron Man, Jupiter Ascending και πολλές άλλες. Απ’ ότι καταλαβαίνετε, ο Fernandez γνωρίζει πολύ καλά πώς να δημιουργήσει κάτι λειτουργικό και ταυτόχρονα ευπαρουσίαστο.

    sdfg

    Τα σχέδια του Fernandez για τις διαστημικές στολές έγιναν φυσικά δεκτά από την SpaceX, ενώ τα αποκαλυπτήρια πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες. Ηταν φυσικό και επόμενο, να προβεί η εταιρία στη δημιουργία διαστημικών στολών, αφού έχουν αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ετοιμάζονται να στείλουν το δικό τους προσωπικό σε τροχιά, οπότε θα χρειαζόντουσαν και στολές.

    Δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργη αυτή η κίνηση, καθώς μια εταιρία σαν την SpaceX, αποκλείεται να υιοθετούσε το στυλ των διαστημικών στολών που χρησιμοποιεί η NASA!

    Αναμένουμε με αγωνία το πρώτο φωτογραφικό υλικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»