21.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tο Star Wars: The Force Awakens ξεπέρασε τα 1.5 δις. δολάρια σε μόλις 19 ημέρες

    Πολύ πριν προβληθεί το Star Wars: The Force Awakens όλοι γνώριζαν πως το φιλμ θα τα πήγαινε εξαιρετικά στο box office. Με την προσμονή να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, δέκα ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο φιλμ του franchise, το κοινό έμοιαζε ασυγκράτητο. Ωστόσο δεν ξέρουμε αν ακόμα και οι πιο ειδήμονες του Hollywood περίμεναν αυτά τα νούμερα. Δηλαδή να έχει ξεπεράσει παγκοσμίως τα 1.5 δις. δολάρια σε μόλις 19 ημέρες, ενώ είναι θέμα ωρών να σπάσει το ρεκόρ του Avatar και να γίνει το φιλμ με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορίας της Αμερικής. 

    star-wars-force-awakens

    Το φιλμ συγκέντρωσε 88.3 εκατομμύρια δολάρια την τρίτη εβδομάδα της προβολής του, σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ, αφού ξεπέρασε κατά 20 ολόκληρα εκατομμύρια το Avatar όταν αυτό έπαιζε στους κινηματογράφους της Αμερικής. Συνολικά το 7ο Star Wars έχει συγκεντρώσει 740.3 εκατομμύρια δολάρια, και καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη ξεπεράσει το ρεκόρ του Avatar που ήταν μέχρι σήμερα το κορυφαίο σε έσοδα φιλμ που προβλήθηκε ποτέ στην Αμερική με 760.8 εκ. δολ. έσοδα.
    Το φιλμ παγκοσμίως βρίσκεται στην 6η θέση και είναι επίσης θέμα χρόνου να ξεπεράσει τα Furious 7 (1.515 εκ.δολ.), Avengers (1.519 εκ.δολ.) και Jurassic World (1.6 εκ. δολ.). Αυτά τα έχει και εύκολα και μένει να δούμε τι θα κάνει με τα συνολικά έσοδα του Τιτανικού (2.1 δις. δολ.) και του Avatar (2.7 δις. δολ.). Όλοι φυσικά περιμένουν το άνοιγμα της Κίνας που στις 9 Ιανουαρίου θα ανοίξει περισσότερο τις κάνουλες των εσόδων για το νέο Star Wars.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»