12.7 C
Cyprus
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Steve Wozniak: Δε θα προκύψει από την Apple αλλά από την Tesla το “next big thing” της αγοράς

    Μπορεί να είναι συνιδρυτής της Apple, όμως πολλές φορές ο Steve Wozniak δε διστάζει να πει τη γνώμη του, ανεξάρτητα απ’ αυτά που τον συνδέουν με την εταιρεία του Cupertinο. Έτσι και τώρα, δεν αρνείται να μιλήσει για το μέλλον της τεχνολογίας, σημειώνοντας ότι το “next big thing” στο χώρο δεν αναμένεται από την εταιρεία που συμμετείχε στη δημιουργία της, αλλά από την Tesla!

    steve-wozniak-1

    Μιλώντας για την επιτυχία του Tesla Model S, ο Woz ανέφερε ότι πέτυχε το σκοπό του, καθώς ο Elon Musk δημιούργησε το προϊόν για τον εαυτό του. “Όταν τα πράγματα έρχονται από σένα, γνωρίζοντας τι θέλεις πολύ και έχοντας τον έλεγχο, τότε προκύπτουν τα καλύτερα προϊόντα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο Steve Wozniak αναφέρει ως εταιρείες που έχουν αλλάξει τον κόσμο τις Google, Facebook, Apple, Microsoft, αλλά και την Tesla, σημειώνοντας ότι έχουν ιδρυθεί από νέους ανθρώπους και δεν “ξεπήδησαν” από μεγάλες επιχειρήσεις.

    Η Apple είναι πλέον μια μεγάλη εταιρεία με τη μεγαλύτερη αποτίμηση όλων των εποχών. Έχει στην κατοχή της τα περισσότερα μετρητά που καταγράφηκαν ποτέ σε μια εταιρεία (αναφερόμαστε σε ποσό που ζαλίζει και φτάνει τα 286 δισ. δολάρια). Όμως, σύμφωνα με τον Wozniak παρ’όλα αυτά, δε θα είναι η εταιρεία από την οποία θα προκύψει το next big thing. Συμμερίζεστε την άποψή του;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»