18.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στο καστ του Dune 2 η Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux

    Τα γυρίσματα της 2ης ταινίας Dune θα ξεκινήσουν προσεχώς, με τον πήχη ήδη να έχει ανέβει αρκετά ψηλά, εξαιτίας των ηχηρών ονομάτων που εντάχθηκαν στο cast, όπως αυτό του Christopher Walken. Η ταινία του Denis Villleneuve αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023 με τους Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Charlotte Rampling και Javier Bardem να επιστρέφουν στους ρόλους τους για τη συνέχεια.

    Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ακόμα ένα όνομα που ενθουσίασε τους fans. Η Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux αναμένεται να ενσαρκώσει το ρόλο της Lady Margot, που αποτελεί ένα πρόσωπο ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της ιστορίας.

    Η Lea Seydoux έγινε γνωστή κυρίως από τις ταινίες James Bond «Spectre» και «No Time To Die», ενώ πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία Crimes of the Future. Ξεκίνησε την καριέρα της στον γαλλικό κινηματογράφο, τιμήθηκε με το βραβείο Trophée Chopard το 2009 στο Φεστιβάλ Καννών και ήταν υποψήφια για το Βραβείο Σεζάρ της πολλά υποσχόμενης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία “La belle personne”. Το 2013 βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών για την ταινία Η Ζωή της Αντέλ, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της Αντέλ Εξαρχόπουλος και τον σκηνοθέτη της ταινίας Αμπντελατίφ Κεσίς. To 2014 ήταν υποψήφια για βραβείο BAFTA και Βραβείο Σεζάρ. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας, Ξενοδοχείο Grand Budapest και Saint Laurent. Εμφανίστηκε στις ταινίες Ο Αστακός και Diary of a Chambermaid, που κυκλοφόρησαν το 2015.

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»