14.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα προϊόντα της Apple που ΔΕΝ θα δείτε το 2023!

    Μπορεί το iPhone15 με σκελετό από τιτάνιο, 8GB μνήμη RAM,  βελτιωμένες κάμερες και κουμπιά με απτική ανάδραση να είναι κάτι που θα δείτε σίγουρα στο 2023 υπάρχουν ωστόσο και κάποια προϊόντα που μάλλον δεν προβλέπεται να βγουν στην αγορά τη χρονιά που διανύουμε. Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι:

    AirPods Pro 3: Είναι μάλλον απίθανο να κυκλοφορήσει φέτος η Apple την 3η γενιά AirPods Pro, δεδομένου ότι η 2η γενιά παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα και έχει ενεργή ακύρωση θορύβου, τσιπάκι Η2, χειριστήρια αφής για την ένταση, ισχυρή μπαταρία και μεγαλύτερη αντοχή στο νερό και τον ιδρώτα (IPX4). Φέτος είναι μάλλον η σειρά των AirPods και AirPods Max

    Apple TV 4K-4:

    Η 3η γενιά βγήκε μόλις πέρσι με τσιπάκι A15 Bionic, νέο design, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης και USBC. Η αίσθηση είναι ότι θα δούμε την επόμενη το 2024 αλλά και πάλι με την Apple δεν μπορεί να αποκλείει κανείς τίποτα.

    iPhone SE4:

    Η αίσθηση είναι ότι το SE που κυκλοφορεί θα είναι το τελευταίο της σειράς του λόγω χαμηλής ανταπόκρισης από το κοινό, εκτός αν η Apple αποφασίσει να συνεχίσει το «πείραμα» των προσιτών συσκευών.

     

    MacBook Air13:

    Οι φήμες λένε ότι το τσιπάκι Μ3 θα ενσωματωθεί στο MacBook στα τέλη του 2023 οπότε μάλλον το 2024 θα το δούμε να συμβαίνει δεδομένου ότι προηγείται ένα MacBook 15,2 ιντσών με Μ2 και Μ2 Pro στα μέσα της χρονιάς οπότε δεν ήθελαν το ένα προϊόν να κάνει ζημιά στο άλλο.

    Apple Car – ICar:

    Εδώ κι αν είναι τα πράγματα πολύ περίεργα. Είναι ένα project που «δουλεύεται» χρόνια και που πλέον δέχεται την πίεση της αγοράς. Πιέζει ο χρόνος, πιέζει ο ανταγωνισμός, πιέζει η καινοτομία και πιέζει και η τιμή. Ήδη στην τιμή έγιναν κάποιες παραχωρήσεις και αποφασίστηκε ότι το iCar θα κοστίζει «μόνο» $ 120.000, για το βασικό μοντέλο εννοείται! Αυτό δημιουργεί κάποιους συμβιβασμούς στον τομέα της καινοτομίας -και της τόλμης- αλλά τα υπόλοιπα ζητήματα και ερωτηματικά παραμένουν.  Το μόνο βέβαιο είναι ότι το 2023 δεν θα το δούμε να κυκλοφορεί στο δρόμο. Κρίμα, και έλεγα να παραγγείλω ένα για τα γενέθλιά μου!

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»