16.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τα πρώτα Μηχανικά Πληκτρολόγια MX της Logitech, σχεδιασμένα για Δημιουργία και Παραγωγικότητα είναι εδώ!

    Η Logitech επέκτεινε τη σειρά Master με δύο νέα μηχανικά πληκτρολόγια – το πλήρους μεγέθους MX Mechanical, το μινιμαλιστικό MX Mechanical Mini και το ποντίκι MX Master 3S. H σειρά Master της Logitech προσφέρει στους έμπειρους ψηφιακούς δημιουργούς τα απόλυτα εργαλεία παραγωγικότητας, με υψηλής απόδοσης μηχανική πληκτρολόγηση και έλεγχο ακριβείας.

    «Υπάρχει μια αυξανόμενη κοινότητα προγραμματιστών, που ερωτεύτηκαν τα μηχανικά πληκτρολόγια όταν άρχισαν να παίζουν παιχνίδια και τώρα θέλουν την ίδια αίσθηση ακρίβειας και ελέγχου στο επαγγελματικό πληκτρολόγιο της επιφάνειας εργασίας τους», δήλωσε ο Tolya Polyanker, επικεφαλής της Σειράς MX για τη Δημιουργικότητα και την Παραγωγικότητα στη Logitech. «Η σειρά MX Mechanical συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο –την τεχνογνωσία των gaming πληκτρολογίων της Logitech με την υψηλή εμπειρία χρήσης της σειράς MX Master».

    Τα πληκτρολόγια MX Mechanical και MX Mechanical Mini προσφέρουν την τελευταία γενιά μηχανικών διακοπτών χαμηλού προφίλ. Οι απτικoί – αθόρυβοι (Brown) διακόπτες πλήκτρων τα καθιστούν τα πιο αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια της Logitech με εκπληκτική μηχανική αίσθηση πληκτρολόγησης. Η πιο θορυβώδης επιλογή διακόπτη – Clicky (Blue) και η πιο ισορροπημένη, γραμμική επιλογή διακόπτη (Red) είναι, επίσης, διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές. Τα πληκτρολόγια έχουν σχεδιαστεί με πλήκτρα διπλού χρώματος για βελτιστοποιημένη περιφερειακή οπτική. Ο έξυπνος οπίσθιος φωτισμός, σε έξι επιλογές φωτισμού, προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα σε σχέση με το φως περιβάλλοντος και τον απενεργοποιεί όταν δεν χρειάζεται για βέλτιστη κατανάλωση μπαταρίας.

    Για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών δημιουργών, το ποντίκι MX Master 3S διαθέτει οπτικό αισθητήρα 8.000 DPI ο οποίος αποδίδει στις περισσότερες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού και προσφέρει ταχύτερη ροή εργασίας με οθόνες υψηλής ανάλυσης. Τα κλικ είναι τώρα 90% πιο ήσυχα σε σύγκριση με το MX Master 3, διατηρώντας την ίδια ικανοποιητική αίσθηση ακρίβειας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία σας και όχι στο θόρυβο.

    Το MX Master 3S διαθέτει τον ηλεκτρομαγνητικό™ τροχό MagSpeed που διασχίζει 1.000 γραμμές σε ένα δευτερόλεπτο, τον πλευρικό τροχό κύλισης για ταχύτερη οριζόντια πλοήγηση και ένα μοναδικό εργονομικό σχήμα σχεδιασμένο για πολλές ώρες άνεσης.

    Τα MX Mechanical, MX Mechanical Mini και MX Master 3S είναι όλα συμβατά με το λογισμικό Logi Options+, διαθέσιμο πλέον εκτός κατάστασης beta. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν μεμονωμένα κουμπιά, να χρησιμοποιήσουν προκαθορισμένα προφίλ ή να δημιουργήσουν τα δικά τους για συγκεκριμένες εφαρμογές, να προσαρμόσουν την ταχύτητα κίνησης, να επιλέξουν εφέ οπίσθιου φωτισμού και πολλά άλλα για να βελτιστοποιήσουν τη ροή εργασίας τους. Και τα τρία προϊόντα, εξοπλισμένα τόσο με Bluetooth όσο και με την ασύρματη τεχνολογία Logi Bolt της Logitech για αξιόπιστη, ασφαλή σύνδεση ακόμη και σε κορεσμένα ασύρματα περιβάλλοντα, μπορούν να συνδεθούν σε έως και τρεις διαφορετικές συσκευές και είναι συμβατά με διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS και Linux.

    Βιωσιμότητα

    Στη Logitech, τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία χρήστη και να ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με τα MX Mechanical και MX Mechanical Mini να έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το μέλλον μας. Ένα μέρος των πλαστικών μερών των πληκτρολογίων είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες συσκευές στο τέλος ζωής (PCR): 45% για το MX Mechanical και 47% για το MX Mechanical Mini. Επιπλέον, η θήκη αλουμινίου για τα πληκτρολόγια είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο χαμηλών ανθρακούχων εκπομπών, που παράγεται με ανανεώσιμη ενέργεια και όχι με ορυκτά καύσιμα για χαμηλότερο αντίκτυπο άνθρακα. Το ποντίκι MX Master 3S είναι, επίσης, κατασκευασμένο με πλαστικό PCR – 27% για τον γραφίτη και 22% για το ανοιχτό γκρι. Όλα τα προϊόντα της Logitech, συμπεριλαμβανομένων των MX Mechanical, MX Mechanical Mini και MX Master 3S, είναι πιστοποιημένα ουδέτερα ως προς τον άνθρακα. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν της Logitech, το αποτύπωμα άνθρακα του προϊόντος έχει μειωθεί στο μηδέν υποστηρίζοντας τη δασοκομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις κοινότητες που επηρεάζονται από το κλίμα και μειώνουν τις εκπομπές άνθρακα. ​  ​​

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Το MX Mechanical, MX Mechanical Mini και MX Master 3S θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τον Μάιο του 2022 στο https://www.logitech.com/en-roeu και σε καταστήματα στην ελληνική αγορά. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το MX Mechanical είναι 185 €, για το MX Mechanical Mini είναι 165 € και για το MX Master 3S είναι 135 €.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»