10.7 C
Cyprus
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Last Duel: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας επικής ταινίας του Ridley Scott!

    Ο Ridley Scott μας έχει συνηθίσει σε «υπερπαραγωγές» που αφήνουν για πάντα τη σφραγίδα τους στην ιστορία του κινηματογράφου. O πολυβραβευμένος δημιουργός δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, για αυτό και ένα από τελευταία πολλά υποσχόμενα και φιλόδοξα project του είναι και το The Last Duel, μια πραγματικά επική παραγωγή που μας ταξιδεύει στα χρόνια του μεσαίωνα και στην εποχή του 100ετούς πολέμου.

    Tο σενάριο υπογράφουν οι Mat Damon, Ben Affleck και Nicole Holofcener και βασίζεται στο έργο του Eric Jager: «The Last Duel: A True Story of Crime, Scandal και Trial by Combat in Medieval France». Σύμφωνα με το story, δύο φίλοι ευγενείς ιππότες (Jean De Carrouges και του Jacques Le Gris) γίνονται εχθροί όταν ο πρώτος προσπαθεί να υπερασπιστεί τη τιμή της γυναίκας του. Οι δύο τους πολύ σύντομα θα ξεχάσουν όλα αυτά που τους ένωναν και θα τεθούν αντιμέτωποι σε μια θανάσιμη μονομαχία, όπου μόνο ένας εξ’ αυτών θα καταφέρει να επιβιώσει.


    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver και Jodie Corner και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει εξάψει την περιέργεια. Το The Last Duel αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου και μια γεύση από τη μοναδική ατμόσφαιρα του μπορείτε να πάρετε στο πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε…

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»