15.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    “Θύμα” νεαρής TikToker η Lamborghini! Διέλυσε το παρμπρίζ για να γίνει… viral

    Προκειμένου να “κατακτήσουν” τα social media, οι σύγχρονοι influencers είναι ικανοί για τα πάντα… Ακόμη και να “κακοποιήσουν” Lamborghini. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ακραίες συμπεριφορές και ακροβατικά σε εξωτερικούς χώρους για να επιτευχθεί το πολυπόθητο viral! Κι ενώ οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου έχουμε συνηθίσει σε αυτό το μοτίβο, κάποιες φορές, παρακολουθούμε videos και η αυθόρμητη αντίδρασή μας είναι να… σταυροκοπηθούμε και να πούμε “Έλος! Αυτό είναι αμαρτία από το θεό”.

    Μια Lamborghini… έρμαιο της TikToker

    Μια νεαρή γυναίκα τώρα έγινε viral, χορεύοντας πάνω στην οροφή μιας μπλε Lamborghini. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τις εξαιρετικές χορευτικές της φιγούρες. Ο λόγος που η TikToker ξεχώρισε έχει να κάνει με τη ζημιά που προκάλεσε στο “δύστυχο” αυτοκίνητο. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

    Το video που κοινοποιήθηκε στο Reddit, δείχνει την κοπέλα, φορώντας ένα ροζ tube top και μια λευκή mini φούστα, να σκαρφαλώνει πάνω στην μπλε Lamborghini, πατώντας πρώτα στο παρμπρίζ και μετά στην οροφή, προκειμένου να λικνιστεί στο ρυθμό της μουσικής. Τη στιγμή όμως που πατάει πάνω του, το παρμπρίζ θρυμματίζεται, αφήνοντας μια τεράστια ρωγμή στο τζάμι. Αν και το παρατηρεί -και φαίνεται να σοκάρεται για ένα δευτερόλεπτο-, ολοκληρώνει τη χορευτική της ρουτίνα, όπως ακριβώς είχε προγραμματίσει.

    @snowbunnyjellyWell that didn’t go as planned 😭♬ original sound – snowbunnyjelly

    Σημειώνεται ότι η εν λόγω χρήστης του TikTok με το όνομα @snowbunnyjelly, έχει τραβήξει αρκετά τέτοια videos με τον εαυτό της να ρίχνει λάσπη σε αυτοκίνητα, να πηδάει στις οροφές τους κ.α. Βέβαια, μάλλον μέχρι σήμερα, δεν της είχε στοιχίσει τόσο ακριβά!

    Το video, που έχει γίνει viral, έχει εξοργίσει πολλούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι «πονάνε» βλέποντας ένα ακριβό αυτοκίνητο σαν αυτό να έχει υποστεί ζημιά, χωρίς λόγο. Εν τω μεταξύ, κάποιοι αναρωτήθηκαν πόσο εύκολα το τζάμι φαινόταν να υποχωρεί κάτω από το βάρος της. Δυστυχώς, δεν είναι γνωστό αν η TikToker πλήρωσε για τη ζημιά στο αυτοκίνητο.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»