12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τι ψάχνετε από το smartphone σας; Η realme έχει μία λύση για τον καθένα σας!

    Το όνομα της realme συζητείται πολύ το τελευταίο διάστημα στους κύκλους των smartphone maniacs και στη χώρα μας, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα άκρως ενδιαφέρον portfolio από smartphones με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που συνδυάζονται με ασυναγώνιστη εμφάνιση. Ό,τι και αν αναζητάτε από το νέο σας κινητό, η realme είναι μία εταιρεία που μπορεί να δώσει την απάντηση. Έχει μία λύση για τον καθένα από εσάς και τα καλύτερα νέα είναι πως τη φετινή Black Friday σάς την προσφέρει στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    “Σπάζοντας” σε όλα της τα μοντέλα το ψυχολογικό όριο των 200 ευρώ, η realme έχει ένα smartphone για κάθε διαφορετική σας ανάγκη, είτε αναζητάτε μία συσκευή προσιτή αλλά ισχυρή με οθόνη και επεξεργαστή που κάνουν τη διαφορά, είτε ψάχνετε ό,τι καλύτερο στον τομέα των καμερών χωρίς πάλι να δώσετε μία περιουσία, είτε θέλετε να δώσετε τα λιγότερα δυνατά χρήματα για μία νέα αγορά χωρίς όμως να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα.

    Πάμε να δούμε τι ταιριάζει στον καθένα σας;

    Για όσους αναζητούν κορυφαία οθόνη και ισχύ χωρίς όρια

    realme 6s

    Πανίσχυρο κι όμως πιο προσιτό απ’ όσο φαντάζεστε. Το realme 6s είναι μία πρόταση με οθόνη 6,5 ιντσών 90Hz Ultra Smooth με ανάλυση 2400×1080 pixels που θα σας προσφέρει απροβλημάτιστη εμπειρία θέασης. Η συσκευή τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G90T χρονισμένο έως τα 2.05GHz, ενώ διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω κάρτας microSD έως τα 256GB. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 4.300mAh, για να μπορεί να ανταποκριθεί και στην πιο δύσκολη ημέρα σας έχοντας, ταυτόχρονα, και δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση στα 30W. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε την ύπαρξη τετραπλής κάμερας (48MP, 8MP, 2MP & 2MP) για λήψεις κάτω από όλες τις συνθήκες, αλλά και τη selfie camera 16MP.

    Τo realme 6s διατίθεται από την 1η έως την 30 Νοεμβρίου σε ειδική προνομιακή τιμή 169 ευρώ (από 239 ευρώ), αποτελώντας ένα ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας αυτή την Black Friday.

    Για χομπίστες φωτογράφους που ψάχνουν το καλύτερο και όχι μόνο

    realme 6

    Άλλη μία πρόταση που δε θα σας βγάλει από το budget σας και όμως προσφέρει πολλά. Είναι το realme 6, ένα smartphone με επαγγελματική κάμερα με AI και κεντρικό αισθητήρα 64MP θα ικανοποιήσει και τον πιο ψαγμένο χομπίστα στο χώρο της φωτογραφίας. Η κάμερα της συσκευής διαθέτει τρεις ακόμη αισθητήρες 8MP, 2MP και 2MP, ενώ εντυπωσιάζει χάρη στη λήψη video 4K στα 30fps. Αν τώρα οι selfies είναι η αδυναμία σας, θα σας καλύψει και με το παραπάνω η εμπρόσθια κάμερα 16MP με έξυπνη λειτουργία AI Beauty και Bokeh Effect. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της, η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών 90Hz ανάλυσης 2400×1800 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6785 Helio G90T, 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 4.300mAh και φόρτιση στα 30W.

    To realme 6 διατίθεται από τις 21 έως τις 29 Νοεμβρίου με κόστος 199 ευρώ (από 299 ευρώ), αποτελώντας μία τρομερή ευκαιρία αγοράς γι’ αυτή την περίοδο.

    Για όσους θέλουν ό,τι πιο προσιτό χωρίς συμβιβασμούς

    realme 6i

    Ό,τι πιο οικονομικό, με την ισχύ που αναζητάτε. Το realme 6i είναι μία πρόταση με χορταστική οθόνη 6,5 ιντσών ανάλυσης 1600×720 pixels, επεξεργαστή Mediatek Helio G80, 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει ακόμη τετραπλό camera setup με ανάλυση 48, 8MP, 2MP και 2MP, καθώς και selfie camera 16MP. Τέλος, η πανίσχυρη μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh με γρήγορη φόρτιση στα 18W. 

    Θα σας κοστίσει μόλις 149 ευρώ (από 219 ευρώ) αυτή την περίοδο (η προσφορά τρέχει από 21 έως 29 Νοεμβρίου), αποτελώντας ό,τι πιο οικονομικό μπορείτε να αποκτήσετε με αυτά τα specs.

    Μπορείτε να αποκτήσετε τις συσκευές της realme στις σελίδες των καταστημάτων ΓερμανόςCosmote, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο, Media Markt, στις μοναδικές τιμές στις οποίες θα είναι διαθέσιμες αυτή την περίοδο με αφορμή την Black Friday. Γιατί μπορεί να μένουμε σπίτι, όμως, με μερικά κλικ, μπορούμε να κάνουμε δικά μας τα πιο value for money smartphones της αγοράς!

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»