14.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το “φαινόμενο” Minecraft κυκλοφορεί και στο Nintendo Switch!

    Μπορεί να μη χρειάζεστε ένα επιπλέον λόγο για να ξοδέψετε περίπου 300 δολάρια στο Nintendo Switch, αλλά παρακάτω ακολουθεί ακόμη ένας. Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε στο Switch, το παιχνίδι που εξαγόρασε από τη σουηδική εταιρεία Mojang το 2014 έναντι του ποσού των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων! 

    MinecraftSwitch-796x359

    Η έκδοση του παιχνιδιού για το Switch αποτελεί ένα πλήρες παιχνίδι, παρόμοιο με εκείνο που συναντάμε σε άλλες κονσόλες και περιλαμβάνει τα multiplayer mini games, Battle και tumble. Επίσης, έρχεται με ορισμένα χαρακτηριστικά αποκλειστικά για το Switch. Οκτώ παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί σε λειτουργία multiplayer mode, ή τοπικά, αν ο καθένας έχει ένα Switch. Διαφορετικά, τέσσερις παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί σε split-screen mode από μια κονσόλα. Επιπλέον, αν δεν υπάρχει διαθέσιμη μια TV, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν το kickstand της συσκευής για να παίξουν σε tabletop mode. Και μπορείτε να χρησιμοποιείτε Joy-Cons ή άλλα pro controllers.

    Η Microsoft αναφέρει επίσης ότι όταν βρίσκεστε σε portable mode, το Minecraft μπορεί να τρέξει ικανοποιητικά σε 60 FPS με ανάλυση 720p. Αν όμως κάποιος βαρεθεί το παιχνίδι, υπάρχουν και ορισμένοι ξεχωριστοί πρόσθετοι κόσμοι, που αποτελούν προϊόν έμπνευσης από το Halloween, την Ελληνική και την Κινεζική Μυθολογία.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»