12.7 C
Cyprus
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το hardware του νέου iMac Pro δε θα μπορεί να αναβαθμιστεί και τίποτα δε θα πωλείται ξεχωριστά

    Η Apple έδωσε άδοξο τέλος σε κάθε προσδοκία των φανατικών οπαδών της εταιρείας για την δυνατότητα να μπορούν να προβούν στην αγορά αξεσουάρ για το νέο iMac Pro που ανακοίνωσε στο WWDC, υποστηρίζοντας ότι αυτά θα μπορούν να αγοραστούν μόνο μαζί με το σύστημα. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε, ότι οι χρήστες δε θα μπορούν να αναβαθμίσουν ή να αντικαταστήσουν τη μνήμη του συστήματος, περιορίζοντάς τους στο υλικό που έχουν από την αγορά του iMac Pro.

    new_2017_imac_pro_accessories-640x0

    Η ίδια η εταιρεία αναφέρει ότι θα καταφθάσει σε εκδόσεις από 32GB ως 128GB ECC αποθηκευτικού χώρου και ως εκ τούτου όποια επιλογή να κάνουν, θα μείνουν με αυτή στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τα αξεσουάρ. Αν και πολλοί ενθουσιάστηκαν από τα νέα iMac Pro space grey ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δε θα πωλούνται ξεχωριστά. Δηλαδή όποιος τα επιθυμεί, θα πρέπει να αγοράσει και ένα iMac Pro των 5.000 δολαρίων, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί φυσικά.

    Υπάρχει μια περίπτωση, κατά την οποία αυτοί που αγοράσουν ένα iMac να πουλήσουν στη συνέχεια τα αξεσουάρ, κάτι που θα αποτελεί τη μοναδική πιθανότητα για τους ενδιαφερόμενους χρήστες και οι οποίοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αγορά του συστήματος.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»