12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το ήξερες; Ο Ντόναλντ Τράμπ θα πρέπει να αποχωριστεί το προσωπικό του smartphone

    Όπως συνέβη και με τον πρώην, πλέον, πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, έτσι και τώρα, ο νέος πρόεδρος που ανέλαβε επίσημα το οβάλ γραφείο θα πρέπει να αποχωριστεί το προσωπικό του smartphone και να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο, που οι υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν ως ασφαλές για τη θητεία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τράμπ έχει ήδη παραδώσει το Galaxy smartphone που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα για αυτά τα… προκλητικά, κάποιες φορές, tweets.

    obama-trump-meeting

    Το νέο smartphone που του δόθηκε από τη Μυστική Υπηρεσία αποτελεί μια κρυπτογραφημένη συσκευή, με νέο αριθμό που ελάχιστοι γνωρίζουν. Αυτό σημαίνει ότι και αυτοί που τον καλούσαν μέχρι σήμερα στο προσωπικό του τηλέφωνο, πλέον δε θα μπορούν να το κάνουν. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν αν θα του επιτραπεί να χρησιμοποιεί και κάποια άλλη συσκευή, εκτός από αυτή που καλείται να χρησιμοποιήσει ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

    Και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα είχε προσπαθήσει να κρατήσει το προσωπικό του smartphone, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ένα Blackberry handset. Κάτι μάλιστα ότι τέτοιο λέγεται ότι κατέστη εφικτό, ύστερα από συγκεκριμένες τροποποιήσεις που έγιναν σε αυτό. Το περασμένο καλοκαίρι, ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Jimmy Fallon, ότι έχει μεταβεί σε ένα iPhone τα τελευταία χρόνια. Ένα iPhone, βέβαια, με το οποίο δεν μπορούσε να καλέσει τους πάντες, να εγκαταστήσει apps ή να προβεί στη λήψη φωτογραφιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»