12.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το smartphone σας και αυτό το καλοκαίρι έχει την …Presidio προστασία που του ταιριάζει!

    Επειδή και αυτό το καλοκαίρι, είστε έτοιμοι να ζήσετε έντονα, το smartphone σας χρειάζεται extra προστασία. Πρέπει λοιπόν να επιλέξετε μία θήκη που να το προστατεύει χωρίς να κρύβει τα στοιχεία της εμφάνισης του που αγαπάτε. Που να σας συνοδεύει παντού, ακόμη και στην άθληση, και που να αντέχει ακόμη και άτυχες στιγμές και πτώσεις ακόμη και από ψηλά! Οι προτάσεις της εταιρείας Speck και του brand Presidio είναι ιδανικές για κάθε περίσταση.

    SPECK Presidio Clear

    PresidioClearSPECK

    Διάφανες και ανθεκτικές! Αυτές είναι οι καλύτερες θήκες που μπορούν να προστατεύσουν το smartphone σας, χωρίς να αλλοιώσουν το χαρακτήρα της συσκευής σας και έχουν ένα όνομα εγγύηση: Presidio. Η σειρά Presidio Clear της Speck είναι διαθέσιμη για μία σειρά από smartphones, ακόμη και για τις πιο premium, τελευταίες κυκλοφορίες της αγοράς, όπως τα Samsung Galaxy S10/S10+ και Huawei P30/P30 Pro, αλλά και κορυφαία iPhone όπως το iPhone Xs Max. Συνοδεύονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής, ενώ σημαντικό είναι ότι έχουν επιβιώσει το αυστηρό τεστ του αμερικανικού στρατού για πτώση από τα 2,4 μέτρα, όπως και αρκετά βραβεία για την ανθεκτικότητα. Χάρη και στη διπλή επίστρωση από πολυκαρβονικό υλικό, το smartphone σας θα επιβιώσει από χτυπήματα, φθορές, ακόμα και γρατζουνιές, ενώ παρέχουν extra προστασία χάρη στην τεχνολογία Impactium Clear, που απορροφά τους κραδασμούς από την πρόσκρουση. Επιπλέον, οι υπερυψωμένες άκρες εξασφαλίζουν και την προστασία της οθόνης. Οι θήκες Presidio Clear, τέλος, αντανακλούν πλήρως την ηλιακή ακτινοβολία για να μην παρουσιάζονται οι πάντα ενοχλητικές κιτρινίλες.

    SPECK Presidio Sport

    SPECKPresidioSport

    Θέλετε να παραμείνετε fit και αυτό το καλοκαίρι. Οι θήκες SPECK Presidio Sport θα συνοδέψουν την προπόνησή σας, από τρέξιμο και ποδηλασία έως ορειβασία, καθώς διαθέτουν εξωτερικό περίβλημα από σιλικόνη με αντιολισθητική επιφάνεια ώστε να μην γλιστράνε ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι ιδρωμένα. Φυσικά, έχουν επιβιώσει το αυστηρό τεστ του αμερικανικού στρατού για πτώση από τα 3 μέτρα, και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία για την ανθεκτικότητά της. Χάρη στις στρώσεις από Impactium υλικό στην εσωτερική περίμετρος, η συσκευή σας θα επιβιώσει από χτυπήματα, φθορές, γρατζουνιές, σταγόνες ακόμα και πτώσεις. Επιπλέον, παρέχεται μία έξτρα προστασία χάρη στην τεχνολογία Impactium Shock Barrier που απορροφά τους κραδασμούς από την πρόσκρουση. Τα υπερυψωμένα περιθώριά της εξασφαλίζουν και την προστασία της οθόνης, ενώ η τεχνολογία Microban εμποδίζει τη βακτηριακή ανάπτυξη που προκαλεί λεκέδες.Τέλος, τα καλύμματα των θυρών και των κουμπιών προστατεύονται, ενώ ταυτόχρονα δεν εμποδίζονται οι λειτουργίες τους.

    Σημεία διάθεσης: Cosmote, Γερμανός, VodafoneiStorm

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»