18.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Yahoo: Δε χρειάζεται πλέον να θυμάστε… password για πρόσβαση στο account σας

    Η Yahoo παρουσίασε στο SXSW 2015 έναν… εναλλακτικό τρόπο πρόσβασης στο λογαριασμό σας στην εταιρεία, χωρίς να πρέπει να θυμάστε το password σας. Πώς; Με τη βοήθεια μοναδικών κωδικών που θα χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να κάνετε log in.

    Η νέα μέθοδος θα είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο σε χρήστες στις ΗΠΑ και λειτουργεί με σχετική ρύθμιση στο λογαριασμό. Ο χρήστης κάνει sign in στο account του και από την κατηγορία “Security” των ρυθμίσεων, επιλέγει “On-demand passwords”. Τοποθετεί το κινητό του και λαμβάνει ένα verification code από την Yahoo, ώστε να είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει τον εναλλακτικό τρόπο πρόσβασης στις υπηρεσίες της.

    yahoo-email

    Ο νέος τρόπος πρόσβασης προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, αποτελώντας στην ουσία ένα two-step verification, χωρίς το… πρώτο βήμα, ενώ, φυσικά, σας απαλλάσσει από τον “πονοκέφαλο” της απομνημόνευσης ενός ακόμη password.

    Η αμερικανική εταιρεία έδωσε το SXSW πληροφορίες και για την end-to-end κρυπτογράφηση των emails, την οποία έχει υποσχεθεί στους χρήστες, παρουσιάζοντας το πρώτο σχετικό demo.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»