17.7 C
Cyprus
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Άλογα τρέχουν στο κέντρο του Λονδίνου και προκαλούν… πανδαιμόνιο

    Το γύρω του διαδικτύου κάνουν εικόνες που παρουσιάζουν μερικά στρατιωτικά άλογα, που ξέφυγαν κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ασκήσεων κοντά στην κατοικία του βασιλιά Κάρολου Γ’ στο Λονδίνο, να τρέχουν ελεύθερα στο κέντρο της πόλης. Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, το περιστατικό έγινε η αφορμή για να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερα άτομα και να διαταραχθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

    Όλα ξεκίνησαν όταν επτά άλογα του βασιλικού ιππικού τρόμαξαν από το θόρυβο που προκαλούσαν εργάτες σε κοντινή απόσταση, την ώρα που τα ζώα ασκούνταν στο Μπελγκράβια, μια πολυτελή γειτονιά δυτικά του Μπάκιγχαμ.

    Δείτε το video με τα άλογα στη συνέχεια:

    Τα άλογα χωρίς τους αναβάτες άρχισαν να τρέχουν σε δρόμους του κεντρικού Λονδίνου, να συγκρούονται με οχήματα και να αφήνουν… άφωνους τους επιβάτες την ώρα που κατευθύνονταν προς τη δουλειά τους. Όλα τα άλογα πιάστηκαν και υπόκεινται σε ιατρικές εξετάσεις.

    Ωστόσο, οι εικόνες και τα videos που κοινοποιήθηκαν ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των χρηστών, αποκαλύπτοντας δύο από τα άλογα να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Ένα από τα ζώα είχε το μπροστινό του μέρος καλυμμένο από αίμα ή κόκκινο χρώμα. Ο Στρατός δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για αίμα ή τι προκάλεσε τον τραυματισμό. Μια γυναίκα όμως, που ήταν στο δρόμο για τη δουλειά της εκείνη τη στιγμή, ανέφερε στο BBC ότι είδε ένα από τα άλογα να έχει τραυματισμένο το κεφάλι του.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»