14.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Cyta, Epic, PrimeTel και Cablenet διατυπώνουν έντονο προβληματισμό για τις επιθέσεις καταστροφής κεραιών κινητής

    Με κοινή ανακοίνωση που ξέδωσαν οι τέσσερις Πάροχοι Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στην Κύπρο Cyta, Epic, PrimeTel και Cablenet διατυπώνουν τον έντονο προβληματισμό τους για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις καταστροφής κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Λεμεσό.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «οι οργανωμένοι εμπρησμοί που σημειώθηκαν κατά τις πρωινές ώρες, σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης, επηρεάζουν, για άλλη μια φορά, χιλιάδες συνδρομητές».

    Σημειώνεται επίσης ότι οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι αξιολογούν την έκταση των ζημιών σε συνεργασία με την Αστυνομία, ενώ, ταυτόχρονα, καταβάλλουν προσπάθειες για κάλυψη του μεγάλου κενού που σημειώθηκε στην κινητή επικοινωνία της Λεμεσού. Ενημερώνουν επίσης το κοινό ότι η ζημιά στη κεραία στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού είναι τέτοιας έκτασης που θα επηρεάζει την επικοινωνία των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή για μακρύ χρονικό διάστημα, ενδεχόμενα και για εβδομάδες.

    Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι επαναλαμβανόμενοι καταστροφικοί εμπρησμοί υποδομών, αποτελούν θέμα ιδιαίτερης σημασίας για όλους καθώς υπονομεύουν την προσπάθεια του τόπου μας να ανακάμψει, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας να έχουν στη διάθεσή τους το αυτονόητο αγαθό της επικοινωνίας.

    «Είμαστε στο πλευρό της Πολιτείας και των αρμόδιων Αρχών, ώστε μέσα από τις κατάλληλες ενέργειες να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα με τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες όπου παρατηρούνται παρόμοια περιστατικά, αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»