14.7 C
Cyprus
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Επιστροφή στο… παρελθόν! Προ των πυλών το νέο MySpace

    Η Gen Z, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να γυρίσει πίσω το ρολόι της ψηφιακής εποχής και να επαναφέρει στο προσκήνιο το πάλαι ποτέ αγαπημένο MySpace.

    Πιο συγκεκριμένα, η Tiffany Zhong πέρασε την τελευταία δεκαετία μελετώντας τις συνήθειες των social media και χρησιμοποίησε τις πληροφορίες για να δημιουργήσει την έκδοση της Gen Z του Myspace, που ονομάζεται Nospace. Εκτός από το να πηγαίνει στο σχολείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εν λόγω γενιά έχει μεγαλώσει με μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αλγόριθμους που υπαγορεύουν τι βλέπουν και με ποιον αλληλεπιδρούν. Τώρα, φαίνεται πως θέλει να απομακρυνθεί από αυτά, αναζητώντας πιο αυθεντικές συνδέσεις που δεν μπορούν να βρεθούν στο TikTok. Η ομάδα πίσω από το Nospace επιθυμεί να δώσει στη Gen Z μια παρόμοια εμπειρία κοινωνικών μέσων με αυτή που είχαν οι millennials – καλώς ή κακώς.

    Όπως συνέβαινε με το MySpace και τα πρώτα χρόνια του Facebook, οι χρήστες του Nospace θα έχουν προσωπικές σελίδες προφίλ όπου μπορούν να μοιράζονται ενημερώσεις σχετικά με το τι κάνουν. Οι χρήστες του Nospace θα μπορούν να μοιράζονται αυτό που «παρακολουθούν, τρώνε, διαβάζουν, ακούν» και να «πρωταγωνιστούν» τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να βρουν άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα. Δεν ενδιαφέρονται απλώς να παρακολουθούν τις ζωές των άλλων, όπως συμβαίνει σήμερα.

    Και ναι, η νέα εφαρμογή θα απαριθμήσει τους στενότερους φίλους ενός χρήστη, ακριβώς όπως το MySpace Top 8. Αντί για likes, το Nospace θα διαθέτει “boosts” – παρόμοια με ένα like στο Facebook ή το Instagram, αλλά δεν θα το ανεβάσει στον αλγόριθμο ή στο περιεχόμενο κατάταξης – είναι μόνο για “διασκέδαση”.

    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 380.000 άτομα στη λίστα αναμονής για το Nospace, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφαρμογής.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»