21.7 C
Cyprus
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαγωνισμός: Κερδίστε το devolo Magic 1 powerline

    Ένα powerline είναι η μοναδική, οικονομική και σίγουρη λύση για να απολαμβάνετε υψηλές ταχύτητες Internet σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, ενσύρματα ή ασύρματα και ένα από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς είναι και το devolo Magic 1.

    Διαβάστε περισσότερα και δείτε το Hands-On video πατώντας εδώ.

    Ο διαγωνισμός είναι μια προσφορά της devolo και ένας τυχερός θα κερδίσει το devolo Magic 1 αξίας €149, με την απλούστατη διαδικασία που θα δείτε παρακάτω!

    Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

    Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 και θα κλείσουν την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, στις 23:59.

    Ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχετική δημοσίευση στο site μας. Το δώρο θα παραδοθεί μετά από συνεννόηση. Αν ο νικητής δεν απαντήσει μέσα σε 2 εβδομάδες, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

    Όροι και Κανονισμοί

    1. Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία (ηλικίας 18 ετών και άνω), αποδέχονται τους όρους και προϋπόθεσες και δεν αποκλείονται από τον όρο 2, πιο κάτω.
    2. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας S.K. Smart Communication LTD καθώς και οι συνεργάτες της και οι συγγενείς πρώτου (Α’) βαθμού.
    3. Μόνο ένα δώρο θα απονέμεται σε κάθε πρόσωπο.
    4. Οι έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται αυτές που ακολουθούν τις οδηγίες συμμετοχής, όπως αναγράφονται στην ανακοίνωση του εκάστοτε διαγωνισμού και εμπίπτουν στην περίοδο ισχύος κάθε διαγωνισμού όπως αυτή που αναγράφεται στην ανακοίνωση του εκάστοτε διαγωνισμού.
    5. Η επιλογή του νικητή / της νικήτριας θα γίνεται με κλήρωση, η οποία θα διεξάγεται την ημέρα που αναγράφεται στην ανακοίνωση του εκάστοτε διαγωνισμού.
    6. Το ονοματεπώνυμο του νικητή / της νικήτριας θα δημοσιεύεται σε νέα ανάρτηση σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ο νικητής / η νικήτρια θα καλείται να στείλει τα στοιχεία του/της με προσωπικό μήνυμα μέσω Facebook (στη σελίδα του digitallife.com.cy), ούτως ώστε να διευθετηθεί η παραλαβή του δώρου. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός 2 εβδομάδων, η συμμετοχή μπορεί να ακυρωθεί και να επαναληφθεί η κλήρωση για νικητή / νικήτρια.
    7. Κάθε νικητής / νικήτρια θα πρέπει να παραλάβει το δώρο του σε περίοδο ενός (1) μηνός από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Κατά την παραλαβή του δώρου μπορεί να ζητηθεί επίδειξη δημόσιου έγγραφο ταυτότητας και κάθε νικητής / νικήτρια θα φωτογραφίζεται με μέλη του προσωπικού, η οποία φωτογραφία μπορεί να δημοσιευθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσης, ιστοσελίδα ή/και οποιασδήποτε μορφής εντύπου.
    8. Το δώρο δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, πωληθεί ή ανταλλαχθεί με μετρητά ή άλλο δώρο.
    9. Η εταιρεία S.K. Smart Communication LTD δικαιούται να ματαιώσει το διαγωνισμό, να αλλάξει τα δώρα της, να τροποποιήσει τους όρους της ή να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για σοβαρό μη προβλεπτό λόγο τον οποίο η εταιρεία κρίνει δικαιολογημένο.
    10. Η εταιρεία S.K. Smart Communication LTD διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.
    11. Με τη συμμετοχή, δίνεται συγκατάθεση από τους διαγωνιζόμενους για την τήρηση και επεξεργασία (με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων) των προσωπικών τους δεδομένων από την S.K. Smart Communication LTD, προς το σκοπό διεξαγωγής του διαγωνισμού, της ανακήρυξης νικητών και της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων.
    12. Οι συμμετέχοντες παρέχουν δια της συμμετοχής τους τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην S.K. Smart Communication LTD για την προβολή του διαγωνισμού μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου.
    13. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων, επικοινωνώντας με την διαχειρίστρια εταιρεία τηλεφωνώντας στο 22765060 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@thesmartcom.com.
    14. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποδέχονται την ανακοίνωση και δημοσίευση του ονόματος ή / και εικόνας (φωτογραφίας) τους στο κοινό για σκοπούς προώθησης του διαγωνισμού.
    15. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων.
    16. Το Facebook δεν έχει καμία ανάμειξη ή συσχέτιση με το διαγωνισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»