16.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Νέος Διευθύνων σύμβουλος στην Westnet, ο Μάνθος Πάγκαλος

    Διευθύνων σύμβουλος στην Westnet, (μέλος της Olympia Group), αναλαμβάνει από την 1η Μαΐου 2024 ο Μάνθος Πάγκαλος. Άριστος γνώστης της αγοράς των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων, ο κ. Πάγκαλος έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν σε θέσεις ευθύνης μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας, όπως η Sony Hellas, η Hitachi Europe – Hellas Α.Ε. και η LG Electronics Hellas, με την εμπειρία του να ξεπερνά τα 20 χρόνια.

    Εντάχθηκε στο δυναμικό της LG Electronics Hellas το 2006 ως Senior Manager του τμήματος οικιακών συσκευών και διετέλεσε στην πορεία διευθυντής του τμήματος από το 2016 έως και το 2017, πριν αναλάβει το 2018 την θέση του director του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων. Από το 2004 έως το 2006 υπήρξε sales manager Νότιας Ελλάδας στην Hitachi Europe – Hellas, ενώ από το 2000 έως το 2004 υπήρξε key account manager καταναλωτικών προϊόντων της Sony Hellas.

    Καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Westnet έως σήμερα αποτέλεσε η θητεία του κυρίου Κωνσταντίνου Μάγκουρα, ως interim γενικού δευθυντή, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του chief operations officer αποσκοπώντας να συμβάλει καταλυτικά στην ενίσχυση της διεθνούς επέκτασης της εταιρείας στους τομείς batteries και LED lighting.

    Μέσα από τον νέο του ρόλο, ο κ. Πάγκαλος θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της Westnet και θα συμβάλλει σημαντικά στην ισχυροποίηση της θέσης τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά, συντελώντας στην επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων για την εταιρεία και το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»