12.7 C
Cyprus
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The Witcher Remake: Μεγαλύτερος ο κόσμος που θα εξερευνήσουν οι παίκτες

    Το “The Witcher” αποτέλεσε ένα παιχνίδι «σταθμό» στην ιστορία της CD Projekt Red, με αποτέλεσμα οι fans να ενθουσιαστούν στο άκουσμα της είδησης ότι η εταιρεία ετοιμάζει remake για το videogame του 2007.

    Πρόσφατα μια ακόμα πληροφορία έγινε γνωστή για το The Witcher Remake, το οποίο θα προσφέρει στους παίκτες περισσότερη ελευθερία από το original game. Ο τίτλος, ο οποίος αναπτύσσεται από τη CD Projekt Red, θα είναι open-world, σε αντίθεση με την αρχική έκδοση που ήταν γραμμική. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία προς το παρόν σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το remake, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα αργήσουμε πολύ να το δούμε.


    Η νέα πληροφορία προέρχεται από την ίδια τη CD Project, η οποία χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως ένα single player open-world RPG. Αυτό, βέβαια, δε λέει και πολλά για το πως ακριβώς θα μοιάζει το παιχνίδι. Δείχνει όμως μια αρκετά μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το πρώτο Witcher, το οποίο έδινε λίγα μεγαλύτερα περιβάλλοντα στους παίκτες για εξερεύνηση, καθώς σκότωναν τέρατα και κέρδιζαν αναβαθμίσεις για τον Geralt. Φαίνεται ότι το Remake θα φέρει το παιχνίδι πιο κοντά στο Witcher 3 του 2015 που «σάρωσε» και θα διηγηθεί την ίδια ιστορία, προσφέροντας έναν μεγαλύτερο κόσμο στους παίκτες.

    Διαβάστε επίσης:

    Πανικός στο Warzone 2! Ξεπέρασε τους 25 εκατ. παίκτες μέσα σε μόλις 5 ημέρες!

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»