21.7 C
Cyprus
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To Huawei Mate 20X εμφανίζεται σε φωτογραφία δίπλα σε ένα ….stylus!

    Κι ενώ αύριο είναι η μεγάλη μέρα παρουσίασης της σειράς Mate 20 από τη Huawei έχουμε μία ακόμη διαρροή που αφορά τις συσκευές. Εμφανίζονται σε φωτογραφία που δημοσιεύεται στο twitter από το Huawei Club και απεικονίζει και τα τρία μοντέλα που αναμένουμε: το Mate 20, το Mate 20 Pro και το “μυστηριώδες” Mate 20X.

    Leaked-Huawei-Mate-20-ad-reveals-possible-stylus-support-coming-to-the-Mate-20X

    Το τελευταίο που θα είναι, πιθανότατα, η συσκευή-έκπληξη της παρουσίασης θα διαθέτει gaming δυνατότητες, οθόνη 7,2 ιντσών τεχνολογίας OLED, αλλά και τεράστια μπαταρία 5.000mAh. Όπως φαίνεται όμως, ίσως πρόκειται για το πρώτο smartphone της Huawei που θα υποστηρίζει stylus. Κι αυτό γιατί στη διαρροή εμφανίζεται να κάθεται δίπλα σε ένα μάλλον …ογκώδες pen.

    Διαβάστε ακόμη: Huawei Mate 20X. Διέρρευσαν πραγματικές φωτογραφίες του gaming phone της σειράς Mate 20 που θα γνωρίσουμε την Τρίτη

    Δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και αν το stylus θα υποστηρίζεται και από τα άλλα δύο Mate 20, σίγουρα όμως αυτή η διαρροή βάζει στο “παιχνίδι” μία νέα ενδιαφέρουσα δυνατότητα για τα νέα Huawei που περιμένουμε να δούμε πώς θα αξιοποιηθεί.

    Τι άλλη έκπληξη περιμένουμε από τις “Mate 20” ανακοινώσεις της Huawei την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο;

    Related Articles

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»