19.7 C
Cyprus
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Wednesday: Ένα πρωτοκλασάτο όνομα στο cast της 2ης σεζόν

    Η σειρά Wednesday αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία για το Netflix, καθώς έσπασε αρκετά ρεκόρ για την υπηρεσία streaming και απέσπασε κάμποσες υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy. Έτσι δεν είναι έκπληξη ότι βρίσκεται ήδη στο… δρόμο μια δεύτερη σεζόν, ούτε το γεγονός ότι στο cast προστίθεται ένα ακόμα μεγάλο όνομα, σε μια λίστα που περιλαμβάνει ήδη τους Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones και Christina Ricci: ο Steve Buscemi.

    Πιο αναλυτικά, το Variety αποκάλυψε σε πρόσφατο δημοσίευμα ότι ο Buscemi θα ενταχθεί στη σειρά του Tim Burton, που είναι εμπνευσμένη από τη δημοφιλή οικογένεια Addams και ακολουθεί την goth έφηβη της Ortega στην υπερφυσικά ταραγμένη (και, τουλάχιστον στην πρώτη σεζόν, βασανισμένη από φόνους) Σχολή Nevermore. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι “λεπτομέρειες για τον ακριβή χαρακτήρα κρατούνται μυστικές, αλλά πηγές αναφέρουν ότι ο Buscemi θα υποδυθεί τον νέο διευθυντή της Σχολής Nevermore“. Στην πρώτη σεζόν, τη διευθύντρια Larissa Weems που αλλάζει μορφή υποδύθηκε η Gwendoline Christie.

    Σημειώνεται ότι πρόσφατα έγινε γνωστό ότι, μετά από αρκετούς μήνες καθυστερήσεων, ξεκινούν επιτέλους τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Wednesday. Μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πέρσι ότι η σειρά μεταφέρεται στην Ιρλανδία, μερικές νέες προσκλήσεις στο casting επιβεβαίωσαν την τοποθεσία των γυρισμάτων και για πόσο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    3,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    2,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles



    Κάντε click και διαβάστε το περιοδικό «ΚΙΝΗΤΗ CY»